SABADELL 93 723 31 13   medixsbdclinicasmedix.com

BARCELONA 93 265 93 66   medixnplclinicasmedix.com

 

Blanquejaments

Blanqueamientos

El blanquejament dental és un tractament dental estètic (Odontologia estètica o cosmètica) revolucionari (tant per la seva demanda enorme com quan ha suposat un pas enorme al món de l'estètica dental) que aconsegueix reduir diversos tons el color original de les peces dentals, deixant les dents més blanques i brillants.

Les persones estan molt més interessades per tenir les dents boniques i moltes consideren que és una necessitat tant per triomfar en la vida professional com a social. Per això, moltes es cuiden molt més les dents i hi ha un interès creixent per tenir les dents blanques, fins al punt que un color o to que abans es considerava normal, ara resulta fosc; unes dents blanques donen un aspecte més net, sa i juvenil (això deriva que les persones a partir dels 50 anys tenen gradualment un to més fosc i un color generalment més groguenc).

El blanquejament dental es pot realitzar en un consultori o a la llar, encara que no és possible comprar els mateixos tractaments (sobretot quant a concentracions dels principis actius) per un ús personal i alguns especialistes alerten sobre el possible dany a les peces dentals si s'utilitzen aquests en alta concentració sense la prescripció ni el seguiment d'un odontòleg especialista.

El blanquejament de les dents permet eliminar la majoria de les taques produïdes per medicaments com les (tetraciclines) o bé per causes extrínseques com el te, cafè i altres infusions, cigarrets i vi negre, entre altres substàncies i aliments. No obstant això, no totes les taques o enfosquiments dentals són eliminables o millorables mitjançant el blanquejament dental i poden requerir d'un altre tipus de tractaments odontològics estètics com l'ús de carilles de porcellana o fundes.

 

MÈDIX BARCELONA

  Calle Nàpols, 113 - 5º 2ª,
Barcelona, 08013, (Barcelona)

  93 265 93 66

MÈDIX SABADELL

  Calle Prudencio, 25 - Bajos,
Sabadell, 08206 , (Sabadell)

  93 723 31 13

  93 716 30 47