SABADELL 93 723 31 13   medixsbdclinicasmedix.com

BARCELONA 93 265 93 66   medixnplclinicasmedix.com

 

Medicina estètica

Medicina estètica

Des de l'antiguitat s'han aplicat tècniques pel manteniment i promoció de l'estètica i la bellesa femenina i masculina. Les finalitats de la medicina estètica són la restauració, el manteniment i la promoció de l'estètica, la bellesa i la salut, pel que utilitza pràctiques mèdiques i de petit intervencionisme, on s'empra anestèsia tòpica o local i en règim ambulatori.

A tot això s'uneix que és cada vegada major el nombre de persones que, sense presentar una patologia prèvia, sí que demanda una millora de la seva imatge, aspecte que el sistema públic nacional de salut no pot abastar.

Al segle XX aspectes com el tractament d'afeccions estètiques en moltes especialitats mèdiques, la complexitat en augment de les tècniques empleades, així com les responsabilitats legals derivades d'aquestes actuacions requereixen que aquest tipus d'intervencions estètiques siguin practicades per un personal mèdic qualificat.

L'objectiu principal que persegueixen aquestes tècniques és exercir una veritable medicina preventiva, ja que un aspecte estètic adequat sempre és beneficiós pel pacient i ajuda al benestar i a una millor salut general.

La medicina estètica mai utilitza tècniques de cirurgia major ni que requereixin anestèsia general, com succeeix en el cas de la cirurgia estètica, que a la majoria de les seves actuacions implica un ingrés hospitalari del pacient.

 

MÈDIX BARCELONA

  Calle Nàpols, 113 - 5º 2ª,
Barcelona, 08013, (Barcelona)

  93 265 93 66

MÈDIX SABADELL

  Calle Prudencio, 25 - Bajos,
Sabadell, 08206 , (Sabadell)

  93 723 31 13

  93 716 30 47